CAMPANIE SCREENING

Screeningul iți poate salva viața!

Depistarea unor afecțiuni în stadii incipiente!

    În contextul sanitar actual, ODELGA OPERATOR vă poate facilita accesul rapid și sigur către investigații de screening de înaltă performanță.

    ODELGA OPERATOR este o clinică medicală ce oferă servicii de computer tomograf și ecografie  încă din anul 2007, în cadrul Institutului Oncologic București “Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu”.

    În cadrul clinicii Odelga Operator, doamna Dr. Mirela Gherghe efectuează ecografii mamare, ecografii generale  prin intermediul ecografului Siemens ACUSON Redwood, aparat ecograf de top.

     Dr. Mirela Gherghe este Medic primar Medicină Nucleară, Doctor în Științe Medicale, deține titlul universitar de Șef de Lucrări la UMF Carol Davila și conduce de peste 10 ani secția de Medicină Nucleară a Institutului Oncologic București (I.O.B.), având o experiență de peste 20 de ani în această specialitate, dobândită în spitale de Stat de renume precum Institutul Clinic Fundeni, Spitalul Clinic de Urgență Sf. Ioan și Institutul Oncologic București.

    Aparatura de înaltă performanță și echipa bine pregătită ne fac încrezători să vă anunțăm că rezultatul primit este de o acuratețe maximă.

    Venim cu această campanie în ajutorul dumneavoastră și veți avea următoarele beneficii:

        Prețuri competitive;

        Rezultatul primit este de o acuratețe maximă;

        Medici cu experiență vastă în domeniu;

        Depistarea unor afecțiuni în stadii incipiente;

        Consiliere pentru medic specialist, dacă este nevoie mai departe.

     Din dorința de a fi mai aproape de oameni, de a fi prezenți când au nevoie de servicii medicale de înaltă calitate, venim în ajutorul lor cu grijă, dedicare și respect pentru fiecare pacient care ajunge în clinica noastră.